DJ Contest

DJ-talent opgelet: onze jaarlijkse DJ-contest samen met Pop Plaza is weer van start. Wil jij je skills laten zien op onze mainstage tijdens het volleybaltoernooi op 15 juli? Én kans maken om op Summer Kick-Off 2024 in het avondprogramma te draaien? Geef je dan via het onderstaande formulier op!

Wat kun je winnen?

 • De eerste prijs is de kans om in 2024 onze mainstage te openen en twee gastenlijstplekken voor zaterdagavond 15 juli 2023.
 • De nummers 2 t/m 5 winnen twee gastenlijstplekken voor zaterdagavond 15 juli 2023.

Hoe werkt het?

 1. Je maakt een video van 15 tot 20 minuten, waarop mix-kunsten te zien zijn. Het liefste dus ook met je dj set in beeld.
 2. Je geeft je op door vóór 1 juli 2023 onderstaand formulier in te vullen.
  Wij, Stichting Summer Kick-Off en Pop Plaza zullen zonder jouw toestemming nooit enige inhoud van je opgave of beoordeling met anderen dan strict noodzakelijk delen.
 3. Onze vakjury kiest voor uiterlijk 3 juli de beste 5 inzendingen. Deze acts gaan door naar de volgende ronde en worden op 15 juli tussen 10:00 en 17:00 uur ingedeeld om te strijden voor de eerste plaats.
 4. Het publiek en onze vakjury bepalen samen wie de grote winnaar is van dit jaar. En deze DJ of dit DJ koppel mag volgend jaar onze mainstage openen!

Wanneer mag je meedoen?

 • Je wordt dit kalenderjaar 14 tot 30 jaar oud.
 • Het lukt je om op pioneer dj gear te draaien. Je inzending mag natuurlijk zeker ook op een dj controller naar keuze worden gemaakt.
 • Je stuurt voor 1 juli 2023 je opgave in via onderstaand formulier
 • Je bent beschikbaar op 15 juli 2023 voor de tweede ronde.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of het gewoon spannend vindt om mee te doen, dan mag je ons natuurlijk ook een berichtje sturen via dj-contest@summerkickoff.nl of onze socials.
DJ Contest