...

Vrijwilliger aanmelden

Handige informatie


Beschikbaarheid

Geef hieronder je beschikbaarheid op


Dinsdag

Als aller eerste gaan we beginnen met het bouwen van het podium van maar liefst 9 meter hoog! Verder gaan we alle grove zaken opzetten. Lunch en avondeten wordt verzorgd. Ook in de avonduren kunnen we je hulp goed gebruiken. We gaan dan het hele terrein hermetisch afsluiten zodat we daarna om stipt 21:00 in alle veiligheid kunnen gaan beginnen met de eerste SKO borrel in 3 jaar.

 

Woensdag

Samen met de donderdag hebben we vandaag de meeste hulp nodig. Alle spullen zijn geleverd dus we kunnen écht vooruit. Ook zullen we weer in het podium gaan klimmen om dit helemaal in te pakken in doeken. Later deze dag gaan we namelijk samen met JH Prolights de lampen in het podium hangen. Lunch en avondeten wordt verzorgd. Om 21:00 zal er traditiegetrouw weer tijd zijn voor de tweede borrel.

Donderdag

Samen met de woensdag is er vandaag het meeste werk te verzetten. Het terrein zal qua inrichting na vandaag af moeten zijn, zodat we op vrijdag alleen nog maar de puntjes op de i hoeven te zetten. Lunch en avondeten wordt verzorgd. Voor alle zaken die nog zijn blijven liggen kunnen we in de avond ook nog veel hulp gebruiken. Daarna is er natuurlijk weer tijd voor de derde borrel.

Vrijdag Overdag

De dag van de laatste loodjes. We hopen dat we vandaag alleen nog maar de decoratieve zaken hoeven te doen en alle puntjes op de i te hoeven zetten. Lunch en avondeten wordt verzorgd. Eindtijd is 18:00 uur, want om 19:00 uur zullen de eerste bezoekers alweer aan de deur staan te rammelen voor onze grote verrassingsact van 19:00 tot 20:00 uur (aanrader!).

Vrijdag Avond

Op deze avond vindt SKO 18+ plaats en beginnen we met de vrijwilligers om 18:30. Vooraf worden er korte instructies gegeven. Werkzaamheden voor deze avond: bardienst, entree, bonnenverkoop, garderobe, etc. De deuren openen om 19:00. Het feest eindigt om 01:00 uur, de werkzaamheden zullen rond 01:30 uur afgelopen zijn. Na afloop zorgen we voor wat eten en een drankje!

Zaterdag Overdag

Voor overdag zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die mee willen helpen (bar/overig). Dit duurt ongeveer van 9:30 tot 17:00 uur.

Zaterdag Avond

‘s Avonds vindt SKO 14+ plaats en beginnen we met de vrijwilligers om 18:30. Vooraf worden er korte instructies gegeven. Werkzaamheden voor deze avond: bardienst, entree, bonnenverkoop, garderobe, etc. De deuren openen om 19:00. Het feest eindigt om 01:00 uur, de werkzaamheden zullen rond 01:30 uur afgelopen zijn. Na afloop zorgen we voor wat eten en een drankje!

Zondag

We breken de tent af! Ook hier hebben we weer veel vrijwilligers voor nodig; vele handen maken licht werk!
Op zondag beginnen we wederom om 9:00 uur met opruimen! Als we met z'n allen alles aanpakken, zullen we waarschijnlijk rond 15:00 uur alles aan de kant hebben. Ook hier geldt; 'hoe eerder, hoe beter!' Hebben we vanaf dan nog even tijd om ons allemaal op te laden voor de afterparty die avond!

 

Maandag

Speciaal voor de supervrijwilligers die nog niet genoeg hebben kunnen krijgen: we zoeken nog een paar handjes om ons mee te helpen om het terrein weer helemaal schoon op te leveren. Ook zal er het nodige materiaal versjouwd moeten worden naar onze opslag. We beginnen deze dag iets later dan jullie van ons gewend zijn

 

Opmerkingen

Eventuele opmerkingen. Bijv.: diëtaire wensen, afwijkende planning, etc.


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.