Vrijwilliger aanmelden

Vrijwilliger aanmelden

Handige informatie


Beschikbaarheid

Geef hieronder je beschikbaarheid op. Als je op meerdere dagdelen komt helpen, dan zorgen wij voor het eten tussendoor. Aan het einde van iedere dag is er natuurlijk een borrel!


Dinsdag

Als allereerst gaan we beginnen met het bouwen van het podium en het plaatsen van de hekwerken. Ben jij iemand die graag de hoogte opzoekt of blijf je liever met beide benen op de grond? Zodra we het hele terrein hermetisch hebben afgesloten, kunnen we om precies 21:00 uur in alle veiligheid genieten van de eerste SKO-borrel van het seizoen!

 

Woensdag

Samen met de donderdag hebben we vandaag de meeste hulp nodig. Alle spullen zijn geleverd dus we kunnen écht vooruit. Ook zullen we weer in het podium gaan klimmen om dit helemaal in te pakken in doeken. Later deze dag gaan we namelijk samen met JH Prolights de lampen in het podium hangen. Om 21:00 zal er traditiegetrouw weer tijd zijn voor de tweede borrel.

Donderdag

Samen met de woensdag is er vandaag het meeste werk te verzetten. Het terrein zal qua inrichting na vandaag af moeten zijn, zodat we op vrijdag alleen nog maar de puntjes op de i hoeven te zetten. Voor alle zaken die nog zijn blijven liggen kunnen we in de avond ook nog veel hulp gebruiken. Daarna is er natuurlijk de derde borrel.

Vrijdag Overdag

De dag van de laatste loodjes. We hopen dat we vandaag alleen nog maar de decoratieve zaken hoeven te doen en alle puntjes op de i te hoeven zetten. Voor de harde werkers zorgen wij natuurlijk weer voor middag en avondeten. Eindtijd is 18:00 uur, want om 20:00 uur zullen de eerste bezoekers alweer aan de deur staan te rammelen voor onze grote verrassingsact. Wij zorgen ervoor dat je het eerste uur zeker geen dorst hoeft te lijden.

Vrijdag Avond

Op deze avond vindt SKO 18+ plaats en beginnen we met de vrijwilligers om 19:30. Vooraf worden er korte instructies gegeven. Werkzaamheden voor deze avond: bardienst, entree, bonnenverkoop, garderobe, etc. De deuren openen om 20:00. Het feest eindigt om 01:00 uur, de werkzaamheden zullen rond 01:30 uur afgelopen zijn. Na afloop zorgen we voor wat eten en een drankje!

Zaterdag Overdag

Voor overdag zijn we op zoek naar 6 vrijwilligers die mee willen helpen (bar/overig). Dit duurt ongeveer van 9:30 tot 17:00 uur.

Zaterdag Avond

‘s Avonds vindt SKO 14+ plaats en beginnen we met de vrijwilligers om 19:30. Vooraf worden er korte instructies gegeven. Werkzaamheden voor deze avond: bardienst, entree, bonnenverkoop, garderobe, etc. De deuren openen om 20:00. Het feest eindigt om 01:00 uur, de werkzaamheden zullen rond 01:30 uur afgelopen zijn. Na afloop zorgen we voor wat eten en een drankje!

Zondag

We breken de tent af! We zoeken een grote groep. Als je op zondag komt afbreken, dan heb je al direct een golden ticket voor ons vrijwilligersfeest in de avond.

 

Maandag

Speciaal voor de supervrijwilligers die nog niet genoeg hebben kunnen krijgen: we zoeken nog een paar handjes om ons mee te helpen om het terrein weer helemaal schoon op te leveren. Ook zal er het nodige materiaal versjouwd moeten worden naar onze opslag. We beginnen deze dag iets later dan jullie van ons gewend zijn

 

Opmerkingen

Eventuele opmerkingen. Bijv.: diëtaire wensen, afwijkende planning, etc.